Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2018 18:43 - Любов и отношения.
Автор: corsicasky Категория: Забавление   
Прочетен: 4255 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.04.2018 19:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


Какво е любов ? Любов е желанието да си с любимия човек всяка минута и да си готов да отидеш на края на света с него. Любов е да се чувстваш щастлив от присъствието на любимия човек. Защото си влюбен и те интересува само любимия човек. Любов е, когато ти е все едно къде ще живеете с любимия човек - в колиба на остров или в дворец, и ти е все едно дали ще имате лодка или самолет. Любов е, да ти е все едно дали любимия човек експлоатира трудът на стотици неудачници или той самият е експлоатиран. Изключване на самоцелно търсене на лична изгода в поведението е характерен признак на любовта.

image

Какво не е любов ? Не е любов, а е проституция, когато щастието да зависи от качеството на живот, което любимият човек обезпечава или в бъдеще може да обезпечи. Не е любов, и е проституция,  когато щастието зависи от категорията на хотела, в който влюбените са на почивка. Не е любов и отново е проституция, когато щастието се ограничава само до правене на секс с любимия човек.

В реалния живот човек се среща много повече с проституцията, отколкото с любовта. И докато взаимна любов не всички са изпитвали, с проституция всеки се е сблъсквал.

ПЪРВИТЕ СТЪПКИ В ЛЮБОВТА
 
Физиологично, жените се развиват с около две години по - рано полово и интелектуално в пубертета, като тази разлика между половете с течение на годините все повече се увеличава, и краят на полово активният период при жените настъпва 20 години по - рано, отколкото при мъжете.

image

Първите стъпки в любовта при мъже и жени започват напълно противоположно.
Докато младежите между 15 и 18 години не представляват интерес за жените, то момичетата между 15 и 18 години жънат най - големите успехи за целия си живот.

image


В младежка възраст жените са изключително търсени, докато на мъжете никой не обръща внимание, с изключение на единични случаи предимно в западна Европа и Сащ, когато застаряващи богати жени привличат красиви млади мъже за сексуални партньори, както например настоящият френски президент мосю Макарон.

image

Жените консумират много по - интензивно активният си полов период, защото той трае много по - кратко от този при мъжете. Във вихъра на успеха си с другия пол, момичетата между 15 и 18 години тестват максималните си възможности, докато при мъжете само синовете на богатата прослойка изживяват първата си споделена любов на тази възраст. За мъжете от останалите по - бедни прослойки първата любов най - често е несподелена.

image

Жените по - често решават да се срещат и да имат секс с някой мъж на рационално, а не не емоционално ниво. Евентуално в по - късна фаза е възможно при жената да се появят емоции като привързаност и любов.

image

При мъжете е точно обратното - първо са привлечени физически от една жена, на емоционално ниво, а няколко месеца по - късно, когато страстта е утихнала и не замъглява разума, мъжете започват да разсъждават рационално.

Тази разлика между мъже и жени е физиологически обусловена : за осъществяване на полов акт мъжът трябва да получи ерекция - и жената да го привлича физически.
А жената и без физическо привличане може да осъществи полов акт.

Естествено, мъж, който в отношенията си с жена взима решения на рационално, а не на емоционално ниво, е крайно неизгодна партия за пресметливата жена. Такъв мъж тя нарича "лош по характер", "негодник", "скъперник", "стиснат", "използвач".
И това в човешкото общество не се нарича "лицемерен морал", а "добри нрави".

image

Повечето жени осъзнават ясно, че са посредствени, без особена красота или интелектуални качества, но въпреки това се надяват да срещнат богат мъж, който да се влюби в тях и ще живеят на негов гръб. Тази надежда, подхранвана от алчността им, поражда голямата пропаст между техните възможности и техните претенции.

В следващата ми публикация : какви са възможностите на 93 - те процента неудачни бедни мъже по света да си намерят жена за секс и семейство в обстановката на ценностна деградация, проституция и меркантилност.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: corsicasky
Категория: Забавление
Прочетен: 26079
Постинги: 11
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031